ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Ugyancsak a mai napon napirend előtti felszólalásra jelentkezett Lezsák Sándor frakcióvezető-helyettes úr, MDF, megadom a szót. (Dr. Giczy György jelentkezik.)
Tisztelt Országgyűlés! Megkérem Giczy képviselőtársamat, hogy ne kérjen szót, mert nem adok szót! (Derültség. - Dr. Giczy György: De én kérek! - Zaj. - Lezsák Sándor: Kezdhetem? - Zaj.)
Tisztelt Országgyűlés! Figyelmet kérek! Képviselőtársaim, azt hiszem, hogy nem teljesen helyesen ítélik meg a helyzetet, mert ha a napirend előtti vitákban a személyes érintettség címén megadnám a szót, akkor állandón Horn Gyula miniszterelnök úrnak kellene beszélnie. (Derültség, taps a kormánypártok padsoraiban.) Nem látok okot arra, hogy az itt elhangzó vitában - amelyben szóba kerültek természetesen nevek, elhangzottak állítások - személyes érintettség címén újrakezdjük a dolgot. Folytatni fogjuk a munkánkat. Egyébként a napirend előtti vitákban még módja lesz mindenkinek elmondania a véleményét. Megadom a szót Lezsák Sándor frakcióvezető-helyettes úrnak, MDF.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť