KUNCZE GÁBOR

Full text search

KUNCZE GÁBOR
KUNCZE GÁBOR belügyminiszter: Képviselő úr, amit az előbb két percben mondtam, most megpróbálom önnek egy percben is összefoglalni, de kérem, hogy olvassa majd el, ha lesz ideje, hogy mit válaszoltam az előbb. Kétszáz fő létszámleépítés szétosztásra kerül a megyék között. Ez nem lehet a Repülőtéri Biztonsági Felügyelet, mert ahogy azt ön is mondta, az ott marad és ellátja a feladatait.
Az ORFK-nak mint a rendőrség irányító szervezetének nem szabad, hogy feladata legyen ilyen konkrét feladatokat ellátó szervezetek irányítása, az jobb helyen van a Budapesti Rendőr-főkapitányság égisze alatt. Ez az a szervezeti változás, ami ezt érinti, ami függetlenül attól a másik 200 főtől.
Miután a feladata változatlan marad, miután a létszáma változatlan marad, miután ugyanazok látják el, akik eddig is ellátták, és miután ugyanaz a feladatuk, nem értem, hogy milyen lefokozása történt ennek a szervezetnek. Ugyanakkor azonban azok a lázálmok, amelyeket ön az imént megfogalmazott, nem valósak, és nem fognak valóra válni, mert továbbra is Ferihegy lesz Európa egyik legbiztonságosabb repülőtere, képviselő úr. Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť