PALLAG LÁSZLÓ

Full text search

PALLAG LÁSZLÓ
PALLAG LÁSZLÓ (FKGP): Köszönöm. Tisztelt Miniszter Asszony! Nyilván csak megkapták a levelet, ha tud róla, hogy nincs aláírva - dátumozva ugyan van. Nem véletlen az, hogy nem írták alá, megvolt az okuk azoknak, akik ezt a levelet nem írták alá.
De azért hadd kérdezzem: milyen tulajdonos az, amelynek a cégeinél ilyenek előfordulhatnak? Mi folyik itt, kedves miniszter asszony? Mi folyik itt a háttérben? Kinek a kezére akarják átjátszani ilyen folyamatokon keresztül, mondjuk a Békés Megyei Gabona Rt.-t?
De amíg időm van, engedje meg, hogy hadd folytassam a sort, és hadd idézzek még egy pár dolgot ebből a levélből.
A Kőrösladányi Szövetkezetnek 70 millió forint termeltetési támogatást fizettek ki, elősegítve a privatizációt. '96. IX. havában harmincezer forint/tonna vételáron vásároltak 650 tonna kukoricát. Nem ennyi volt a hivatalos ár - 6,5 millió forint a veszteség. És van még egy egész sor, amit elmondhatnék, azonban az időm lejárt, miniszter asszony. Kérem, hogy nézzenek ezeknek utána, mert az ott folyó szabálytalanságok tűrhetetlenek. Köszönöm szépen. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť