ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Képviselő Úr! Az elnöki tevékenység bírálatát sajnos meg kell állítanom, mert ez is Házszabály szerint való. Másodsorban nem a miniszter úr minősíti a saját felszólalását, hanem az elnöklés rendje minősíti a miniszter úr felszólalását. Az, hogy a miniszter úr tett egy olyan gesztust, hogy ő nem kívánja ezt a vitát végképp lezárni, ez a miniszter úr magánügye, de ez a zárszó keretében hangzott el.
Őszintén sajnálom, nem áll módomban tovább vitatkozni erről a kérdésről. Amit a képviselő úr javasol, az nem házszabályszerű, ezért ebben a kérdésben nem áll módomban döntést kérni a tisztelt Háztól. Az általános vitát lezártam, a részletes vitára bocsátásra a jövő héten kerül sor. Javaslom, hogy a képviselő úr mindazokat az észrevételeket, amit meg kíván tenni, a részletes vita során a módosító indítványok kapcsán fejtse ki. Én tudom, hogy erre éppen elegendő lehetőség lesz. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť