DR. PUSZTAI ERZSÉBET

Full text search

DR. PUSZTAI ERZSÉBET
DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDNP): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! Válaszát akár el is fogadhatom, mert megnyugtatónak tartom, hogy nem döntöttek. Aláírás azonban van a pénzügyminiszter úrtól. Itt van egy előterjesztés, rajta van a neve, ha akarja, utána odaadom, mert lehet, hogy nem tud róla.
Én azt kérdeztem - és erre nem válaszolt -, hogy kinek a megbízására dolgozik a Pénzügyminisztérium. Sajátos egy kormány az, amelyben a Pénzügyminisztérium apparátusa csak úgy, a saját szakállára gondol egyet, és hatalmas ötleteket sorakoztat fel, amúgy egyébként a meghirdetett politikai elképzelésekkel homlokegyenest ellenkezőket.
Az már csak érdekes és elég meglepő információ volt, hogy államtitkár úr a Kádár-korszakot a demokráciák közé sorolja. Na, ezt még nem hallottam ebben az országban az elmúlt ötven évben! (Mozgás és zaj.) Mindenesetre nagyon remélem, hogy a Pénzügyminisztérium apparátusa a miniszter úr aláírásával együtt ezt az egész anyagot félreteszi, és előbb legalább az alapkoncepcióban igyekszik megegyezést létrehozni az országban.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť