DR. PUSZTAI ERZSÉBET

Full text search

DR. PUSZTAI ERZSÉBET
DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDNP): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! Az a gyanúm, lesz még módja válaszolni a kérdéseimre, tudniillik most sem tette meg.
Ha pedig jól értettem válaszának kezdetét, akkor talán azt akarta mondani, hogy egy olyan cég, amelyik közpénzekből ilyen sok milliárddal gazdálkodik, az néhány milliócskát nyugodtan kiszórhat az ablakon - és akkor mélységesen fel vagyok háborodva!
Az állami költségvetés minden egyes tételét szigorúan kell ellenőrizni! Ez a Pénzügyminisztérium kötelessége is! Azt gondolom, bármennyivel is gazdálkodik az APEH, nincs joga magáncégekkel magánbulikat folytatni közpénzből.
Még lesz módja államtitkár úrnak is és miniszter úrnak is, hogy válaszoljanak a további kérdéseimre. De egy dolog biztos: megengedhetetlen, hogy közpénzből ne közszolgálatot folytassanak, hanem magáncégek magánbulijait.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť