DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Full text search

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY népjóléti miniszter: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Én is tudnék számos egyedi példát mondani arra, hogy igen, milyen hibák történnek konkrét esetekben, egyenlegértesítőkön és így tovább. De arról sem szabad elfeledkezni, hogy erre az adatszolgáltatási rendre pont az új nyugdíjrendszer végrehajtásához rendkívüli mértékben szükség van, hiszen elengedhetetlen az egyéni nyilvántartás kialakítása.
És még valamit: nem vitatom, hogy az új adatszolgáltatási kötelezettség tapasztalatait értékelni kell, és egy-két hetes tapasztalat alapján, azt hiszem, még súlyosabb hiba lenne azonnal a rendelethez nyúlni és módosítani. De azt önnek és a tisztelt Háznak is megígérem a kormány nevében, ha a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a szabályozáson változtatni kell, akkor a kormány az erre vonatkozó javaslatot be fogja terjeszteni a tisztelt Háznak. Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť