VARGA MIHÁLY

Full text search

VARGA MIHÁLY
VARGA MIHÁLY (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Ha jól értem, ön azt mondja, hogy nincs káosz, csak napokig tartó sorban állás, várakozás és dulakodás a különböző, floppyt és nyomtatványt osztó intézmények előtt.
Azt gondolom az is egy válasz persze, ha a kormány egy nyilvánvaló hibáról vagy tévedésről azt állítja, hogy az nincs, nem létezik. Csak erről szerintem meg kellene kérdezni azokat a vállalkozókat, akiknek az idejét most az veszi el a saját vállalkozásuk helyett, hogy ezek előtt az intézmények előtt sorban állnak.
Hadd tegyem ehhez azt is hozzá, hogy azok az egyenlegek, amelyeket ezek a vállalkozók megkaptak, rengeteg esetben rossz és téves adatot tartalmaznak. A Magyar Iparszövetség például kapott egy olyan egyenlegelszámolást, ahol nulla forint tartozásra 1500 forint késedelmi kamatot számolt fel az intézmény.
Én tehát azt gondolom, hogy ebben a kérdésben, mulasztásban a kormányt felelősség terheli, és helyesebb vagy szerencsésebb lett volna, ha a vállalkozók állandó bizonytalanságban tartása helyett ez a kormányrendelet sokkal korábban megszületik, annál is inkább, mert a törvény már júliusban elfogadásra került. Köszönöm. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť