ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Tekintve, hogy több képviselőtársunk nem jelezte hozzászólási szándékát, az általános vitát lezárom.
Az államtitkár úr nem kíván reagálni az elhangzottakra.
Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat sem érkezett, részletes vitát sem kell folytatnunk. Ezért, ha nincs ellene kifogása valakinek, határozathozatal következhet. (Nincs ilyen jelzés.) Nem érkezett észrevétel.
Határozathozatal következik tehát, tisztelt Országgyűlés. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a gyalogsági aknák alkalmazásának, felhalmozásának, gyártásának és átadásának betiltásáról, illetőleg megsemmisítéséről szóló egyezmény megerősítéséről és kihirdetéséről szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 274 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Az előbb még láttam az államtitkár asszonyt... (T. Asztalos Ildikó visszatér helyére az ülésteremben.) - most is látom. (Derültség.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť