DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Igen tisztelt Államtitkár Úr! Úgy gondolom, hogy egy ilyen előterjesztésben kellene önöknek megmondaniuk, hogy ennyi, annyi vagy mennyi pénzből gondolják helyrehozhatónak a tűzoltósággal kapcsolatos elmaradásokat. Ne szóbeszédből kelljen azt a képviselőnek kikövetkeztetnie!
Ami az önkormányzatok helyzetét illeti a tűzoltóság munkájával kapcsolatosan, valóban van néhány önkormányzat, amelyik tud kellő pénzeszközöket fordítani erre a célra, azonban igen sok önkormányzat nem tud, és sajnos az utóbbiak vannak döntő többségben.
Ha az államtitkár úr azt mondja nekem, hogy minden rendben van a tűzoltósággal kapcsolatban, akkor bennem felmerül a kérdés: netán elégedettségüket jöttek kifejezni ide a parlament elé többször a tűzoltók? Igen tisztelt államtitkár úr, önök itt meghúzódtak a parlament biztonságos plenáris üléstermében, nem mentek ki a méltatlankodó tűzoltókhoz, én mentem ki, a feleségem adott be beadványokat a tűzoltóság érdekében. (Dr. Toller László: Ki is fütyültek!) Úgy gondolom, hogy talán az önök figyelme is kiterjedhetett volna erre.
Ami most már a béreket illeti, ön nagyon meg van elégedve a bérekkel. Lehet, hogy a saját bérével meg lehet elégedve, de ami a tűzoltók bérét illeti, higgye el, hogy én látom helyesen az adatokat. Az 1960-as évek közepének megfelelő béreket kapják a tűzoltók az árakhoz viszonyítva. Ha ez önnek megfelelő, akkor nem tudom, mi lesz önnek az európai törekvése. Köszönöm a megtisztelő figyelmüket.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť