ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy a Házszabály értelmében a kivételes eljárásban történő tárgyalás elfogadásához a jelen lévő országgyűlési képviselők négyötödének szavazata szükséges. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e az előterjesztés kivételes eljárásban történő tárgyalásával. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 262 igen szavazattal, 2 ellenszavazat és 5 tartózkodás mellett úgy döntött, hogy a határozati javaslatot kivételes eljárásban tárgyalja.
Tisztelt Országgyűlés! Ahogy Filló Pál képviselőtársunk, a bizottság elnöke elmondotta, az előterjesztők kérték a kivételes eljárásban történő sürgős tárgyalást. A Házszabály értelmében a sürgős tárgyalásbavételhez is a jelen lévő országgyűlési képviselők négyötödének szavazata szükséges. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a kivételes eljárásba vett országgyűlési határozati javaslat sürgős tárgyalásával. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 265 igen szavazattal, 1 ellenszavazat és 3 tartózkodás mellett a kivételes eljárásba vett országgyűlési határozati javaslatot sürgősséggel fogja tárgyalni.
Tisztelt Országgyűlés! A Házszabály 125. §-a (3) bekezdése értelmében a törvényjavaslat vitájának lefolytatására kijelölöm a költségvetési bizottságot.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť