DR. PUSZTAI ERZSÉBET

Full text search

DR. PUSZTAI ERZSÉBET
DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDNP): Elnök Asszony! Tisztelt Miniszterelnök Úr! Nagyon szeretném, ha megmutatná azt a programot, amiben ez szerepel, mert amit ön felolvasott, olyan értelmetlen mondatot soha nem írnánk le - ez az egyik.
A másik: természetesen nincs időm egy percben visszaidézni a valós megállapításokat, most kiragadott belőle hármat-négyet, amik a lehető legjellegtelenebb mondatok voltak. De ebben olyan is szerepel, hogy a fizetőképes kereslethez képest sok az orvos; olyan is szerepel, hogy túl sok gyerekháziorvos van Magyarországon - ezt a megállapítást még soha nem hallottam, és nem tudom, a Pénzügyminisztérium honnan szedte. És sorolhatom tovább, miniszterelnök úr! Javaslom, mélyebben merüljön bele ennek a levélnek és programnak a részleteibe, mert ez homlokegyenest az ellenkezője a szocialisták valaha is meghirdetett programjának, és olyan amerikai rendszer irányába akar elindulni, amelyik a világon a legdrágább és a legigazságtalanabb, mert milliók maradnak ki az egészségbiztosításból.
Nagyon figyeljen oda, miniszterelnök úr, mert ez az anyag erősen megtévesztő!
Köszönöm a figyelmét. (Taps az MDNP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť