HORN GYULA

Full text search

HORN GYULA
HORN GYULA miniszterelnök: Tisztelt Képviselő Asszony! Megfogadom a tanácsát, és nagyon odafigyelek - miként eddig is nagyon odafigyeltem. Az egészségügy valóban rendkívül fontos - ez az egyik.
A másik: amikor kialakítanak egy koncepciót, a lehető legszélesebb körben merítenek a különböző javaslatokból, elgondolásokból. (Dr. Pusztai Erzsébet közbeszól.) Ez így természetes!
Hogy mit dönt el a kormány (Dr. Pusztai Erzsébet: Hazugság!), hogy mit vitat meg, az egy más dolog! Én azt nagyon sajnálom, hogy olyan munkaanyag alapján, amit még a Pénzügyminisztérium vezetése se vitatott meg, amely csak irányokat próbál megfogalmazni, elkészüljön maga a konkrét program; az még nem képes a vitára! (Dr. Pusztai Erzsébet: Miért írta alá a miniszter?) Biztosíthatom önt: azzal is jelentkezni fogunk, amint elkészül. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť