PANCZA ISTVÁN

Full text search

PANCZA ISTVÁN
PANCZA ISTVÁN (FKGP): Tisztelt Miniszter Asszony! Az ön által adott válaszok ugyan elfogadhatók volnának, de sajnos az önkormányzatoknál olyan problémák merülnek fel - és ezek a bírósági tárgyalások tükrében figyelemmel kísérhetők -, amelyek miatt nem tudom elfogadni. Számtalan bírósági tárgyalás van, és az önkormányzatok nem tudnak belenyugodni a Dégáz-vagyon elosztásába, és úgy gondolom, valami okuk biztos van erre, és úgy gondolom, hogy ezeket felül kellene vizsgálni.
Akkor tudnám elfogadni az ön válaszát, ha ezekre a felülvizsgálatokra ígéretet tudott volna tenni, és megvizsgálnák ezeket a problémákat a három dél-alföldi megye területén, Bács-Kiskun megyében, Csongrád megyében és Békés megyében. Ugyanis itt az önkormányzatok nincsenek belenyugodva ezen vagyonelosztásokba, és én úgy gondolom, hogy ezeket felül kellene vizsgálni. Így nem tudom elfogadni az ön válaszát.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť