DR. SZILI KATALIN

Full text search

DR. SZILI KATALIN
DR. SZILI KATALIN környezetvédelmi és területfejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Két megjegyzést szeretnék ahhoz fűzni, amit elmondott.
Az egyik: nagyon figyelnünk kell arra, hogy milyen hangsúlyokat használunk. Mindvégig azt mondtam, két hozzászólásomban is, hogy ez alapján fogják elkészíteni a megyei, illetőleg a regionális fejlesztési tanácsok a saját koncepciójukat, illetőleg programjaikat. Nem fogalmaztam úgy, hogy ez kógens. Egyébként idézem önnek, ugyanis a határozat zárórendelkezésének 2. pontja szerint, harmóniában azzal, amit ön elmondott: az Országgyűlés felkéri a regionális és megyei területfejlesztési tanácsokat, hogy az országos területfejlesztési koncepcióhoz illeszkedően készítsék el hosszú távú fejlesztési koncepciójukat és középtávú programjukat. Azt gondolom, itt ugyanaz a megfogalmazás született részemről is, illetőleg hangzott el megelőzően, amit képviselő úr rajtam számon kért. Tehát úgy gondolom, elég konzekvens voltam ebben a kérdéskörben.
A másik dolog, amit szeretnék megjegyezni: azt gondolom, a mai napon az országos területfejlesztési koncepcióról vitatkozunk. Úgyhogy ha lehetne, akkor ezt folytassuk a továbbiakban. Azt gondolom, ez sokkal gyümölcsözőbb lesz.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť