DR. SZILI KATALIN

Full text search

DR. SZILI KATALIN
DR. SZILI KATALIN környezetvédelmi és területfejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Képviselőtársaim! Képviselő úr kétperces hozzászólásából úgy gondolom, hogy egészen mást hallott ki elnök úr hozzászólásából, mint az összes többi képviselőtársam, hiszen a kormány nem egy jókívánság-gyűjteményt, hanem 177 oldalon keresztül azt a jövőképet dolgozta ki, ami Magyarország területfejlesztése szempontjából az elkövetkező időszakban meghatározó. Úgy gondolom, hogy kidolgozta a területfejlesztésnek azon kereteit, aminek alapján a jövőben el lehet készíteni azokat a programokat - hangsúlyozom képviselő úrnak, hogy a koncepció és a program között elég jelentős különbség van.
A mai hozzászólásokat meghallgatva, azt hiszem, szükséges valamelyest a Kisgazdapártban is egyeztetni a koncepcióhoz való kapcsolatát az egyes képviselő uraknak, hiszen azt gondolom, hogy elég jelentős eltérés volt a mai hozzászólásokban. Azokat a hozzászólásokat üdvözlöm, amelyek ennek a koncepciónak a további kidolgozását segítik elő, és e mentén a jövőkép további meghatározását.
Köszönöm. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť