DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Sajnálom miniszter úr, hogy ön a miniszterelnök úr nevében nem tud adatokat közölni, hanem az általam közölt, részben a Központi Statisztikai Hivatal adataiból, részben a kormány adataiból idézett adatokkal is szembehelyezkedik, mert nem értik meg, hogy milyen következményei vannak az önök által folytatott gazdaságpolitikának.
Hadd utaljak arra, hogy hiába mondják az inflációcsökkentő hatását a forintleértékelésnek, ebben a most lezárult gazdasági évben 3 milliárd USA-dollár volt a külkereskedelmi mérleg hiánya, és ha ezt összeveti, mondjuk, Anglia politikájával, akkor láthatja, hogy (Bársony András: Egy!) az angol politika mennyire ügyel arra, hogy az export és az import szinten (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) maradjon, és hogy a magas fontot se értékeljék le.
Tehát kénytelen vagyok a kisgazda gazdasági álláspontot (Az elnök ismét jelzi az idő leteltét.) fenntartani (Dr. Szabó Zoltán: Rövidítsél!) és megállapítani, hogy önök gerjesztik az inflációt. (Derültség az MSZP soraiból. - Taps az ellenzéki padsorokból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť