KUNCZE GÁBOR

Full text search

KUNCZE GÁBOR
KUNCZE GÁBOR belügyminiszter: Elnöknő! Tisztelt Képviselőtársaim! Amikor azt mondtam, hogy 28-23, 18-13, nem a negyedéves átlagos középhőmérsékletről beszéltem, hanem az infláció tényleges adatairól az elmúlt években. (Taps és derültség a kormánypártok soraiból.)
Engedje meg képviselő úr, hogy megjegyezzem, ez a magyar gazdaság olyan, amilyen, egy fejlődési pályára állt a megtett intézkedések következményeként, és ha ezek így folytatódnak tovább, akkor hosszú távon is biztosítható a fenntartható növekedés és a fejlődés eredménye. Ezzel szemben viszont én régóta figyelem a Kisgazdapárt javaslatait, természetesen a költségvetési vitákban, az adótörvényekben, ezért aztán meggyőződésem, ha ezeket megfogadta volna a parlament, és gazdasági intézkedésként végrehajtottuk volna, ma olyan inflációval kellene számolnunk, amelyet ön is csak periszkóppal lenne képes figyelemmel kísérni.
Köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps, derültség a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť