ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Az alkotmányügyi bizottság nem kíván előadót állítani. Kíván-e valaki szólni? (Nincs jelentkező.) Nem.
Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Módosító javaslat sem érkezett.
A személyi javaslatokról a választási eljárásról szóló 1997. évi C. törvény 23. § (4) bekezdése alapján egyenként határoz az Országgyűlés.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy megválasztja-e az Országos Választási Bizottság tagjának dr. Erdei Árpádot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 266 igen szavazattal, 1 ellenszavazattal és 4 tartózkodás mellett Erdei Árpádot a bizottság tagjává megválasztotta.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy megválasztja-e az Országos Választási Bizottság tagjának dr. Jutasi Györgyöt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 273 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül dr. Jutasi Györgyöt a bizottság tagjává megválasztotta.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy megválasztja-e az Országos Választási Bizottság tagjának dr. Kukorelli Istvánt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 280 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett dr. Kukorelli Istvánt a bizottság tagjává megválasztotta.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy megválasztja-e az Országos Választási Bizottság tagjának dr. Máthé Gábort. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 281 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül dr. Máthé Gábort a bizottság tagjának megválasztotta.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy megválasztja-e az Országos Választási Bizottság tagjának dr. Papp Lászlót. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 283 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül dr. Papp Lászlót az Országos Választási Bizottság tagjának megválasztotta.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy megválasztja-e az Országos Választási Bizottság póttagjának Horvát Jánost. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 281 igen szavazattal, 2 ellenszavazattal, tartózkodás nélkül Horvát Jánost a bizottság póttagjának megválasztotta.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy megválasztja-e az Országos Választási Bizottság póttagjának dr. Tóth Károlyt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 283 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 2 tartózkodás mellett dr. Tóth Károlyt a bizottság póttagjának megválasztotta.
Gratulálok az Országos Választási Bizottság megválasztott tagjainak és póttagjainak. Megkérem őket, fáradjanak a delegációs terembe az eskü letételére. (Nagy taps.)
Az elnöklést átadom Kávássy alelnök úrnak.
(Az elnöklést dr. Kávássy Sándor, az Országgyűlés alelnöke veszi át.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť