ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Jó napot kívánok! Tisztelt Országgyűlés! Az Országgyűlésnek az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 150. évfordulója alkalmából tartandó ünnepi ülését megnyitom.
Tisztelettel köszöntöm valamennyi képviselőtársamat, a magyar államiságot megjelenítő testületek vezetőit. Köszöntöm a köztársasági elnök urat, a kormány tagjait, az Alkotmánybíróság elnökét, a Legfelsőbb Bíróság elnökét, az országgyűlési biztosokat, a nagy egyházak megjelent képviselőit, a nemzeti és etnikai kisebbségi önkormányzatok vezetőit.
Köszöntöm a szomszédos országok - a Horvát Köztársaság, a Jugoszláv Szövetségi Köztársaság, az Osztrák Köztársaság, Románia, a Szlovák Köztársaság, a Szlovén Köztársaság, Ukrajna, valamint a Lengyel Köztársaság - és az Európai Unió diplomáciai testületének vezetőit, illetve képviselőit, valamennyi meghívott vendégünket.
Köszöntöm mindazokat, akik figyelemmel kísérik ünnepi ülésünket.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť