DR. CSIHA JUDIT

Full text search

DR. CSIHA JUDIT
DR. CSIHA JUDIT tárca nélküli miniszter: Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Asszony! Kénytelen vagyok tényként ismertetni, hogy a döntés a privatizációról még az Állami Vagyonügynökség idejében, 1994. május 4-én hozatott meg.
Az is ténykérdés, hogy az akkori nyertes, az MRPMBO szervezet, külföldi tulajdonosnak, egy K-FOOD Kft. nevű tulajdonosnak értékesítette a részvények nagyobb hányadát - tehát nem az eszközöket, hanem a részvényeket. Az is tény, hogy a földhaszonbérleti díjat nem fizette, aminek következtében az akkor már ÁPV Rt. a szükséges lépéseket megtette és az eljárásokat megindította, aminek a legdrasztikusabb lépése, hogy a földhaszonbérleti szerződést azonnali hatállyal felmondta az ÁPV Rt.
Ennek is köszönhető talán, hogy a társaság az elmaradt haszonbérleti díjat - és talán ez új információ a képviselő asszony számára - '98. március 3-án megfizette. Ez ad tárgyalási alapot arra, hogy az állattenyésztési tevékenységet figyelembe vevő további földhasználatról egyáltalán tárgyalni lehessen, a szakmai és fizetési garanciák biztosítása mellett. Így indulhat meg az a folyamat, aminek a célját a képviselő asszony is megfogalmazta. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť