DR. CSIHA JUDIT

Full text search

DR. CSIHA JUDIT
DR. CSIHA JUDIT tárca nélküli miniszter: Köszönöm szépen. Nem először - és talán nem is utoljára - vitatkozom képviselő asszonnyal arról, hogy a vagyonkezelési és privatizációs történelem során ki, mikor, milyen gyorsan és hatékonyan érvényesíti a szerződésben vállalt kötelezettségek iránti felelősséget.
Ez esetben is '94-ben történt meg a döntés, a szerződéskötésre '95-ben került sor. (Dr. Dávid Ibolya közbeszól.) És az első alkalommal, amikor '95-ben tudomására jutott az akkor már ÁPV Rt.-nek, hogy a vevő nem mindenben tartja meg a szerződés rendelkezéseit, az eljárások megindultak. '97-ben került sor a perre, és '98 márciusában történt meg a teljesítés.
(15.00)
(A jegyzői székben Boros László helyét dr. Kiss Róbert foglalja el.)
Ez valószínűleg hosszú idő, csak van egy jogrend, amit természetesen be kell tartani. Az az igény pedig, amit képviselő asszony megfogalmazott, természetesen jogos igény. A földtörvény keretei között (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi a felszólalási idő leteltét.) ennek érvényt is szerzünk.
Köszönöm. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť