DR. DÁVID IBOLYA

Full text search

DR. DÁVID IBOLYA
DR. DÁVID IBOLYA (MDF): Köszönöm szépen. Nem először, de egészen biztos, hogy utoljára szólok abban a kérdésben, hogy az ÁPV Rt.-nél azt a végrehajtási-ellenőrzési gyakorlatot hiányolom, tisztelt miniszter asszony, ami ezeket időben fel tudta volna fedni. Hiszen csak erről a térségről, Hőgyész térségéből több tucat olyan felhívást és jelzést kapott az ÁPV Rt., hogy bizony mulasztás gyanúja áll fenn, mert nem művelik a földet, mi több: vannak területek, ahol ez már a rablógazdálkodást is kimerítette.
A problémám az, hogy nagyon hosszú időbe került, mire az ÁPV Rt. az első lépést megtette, és ezt a földet elvette. De arra nem kaptam választ miniszter asszonytól, hogy hajlandóak-e - miután időlegesen kapta meg a Dalmand Rt. ezt a földet - figyelembe venni azt, hogy az ott élő, az állattartó telepeket már megvásárló magyar vállalkozók kapjanak előnyt a föld bérletére, ne pedig egy egyébként hozzá nem tartozó és igen messze lévő másik részvénytársaság. (Taps az MDF padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť