SASVÁRI SZILÁRD

Full text search

SASVÁRI SZILÁRD
SASVÁRI SZILÁRD (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! Azért gondoltam fontosnak az M0-ás szakasz elsőbbségének kiemelését, mert azt gondolom, hogy nemcsak a dél-budai polgároknak, hanem az északkeleti, keleti régióban lakó polgároknak is érdekében áll az M0-ás minél hamarabbi megépítése.
Mondom ezt azért, mert az az ideiglenes megoldás, ami most történik a kerületben, az Andor utcai, a következő helyzetet okozza. Ha valaki ismeri a dél-budai részt, a XI. kerületet, akkor láthatja, hogy a Lágymányosi híd levezető szakasza miatt a déli irányba a délnyugati és a következő szeletekben valamennyi szeletben van levezető út, ami hidakról vezet le forgalmat. Hihetetlen mértékben megnő a forgalom, szétszabdalják a kerület déli részét. Ezért elviselhetetlen a polgároknak ez a fajta építkezési folyamat, ez a fajta építkezési ütem. Ezért nem tudom elfogadni a választ, hiszen a kelenvölgyi, rózsavölgyi polgárok számára az ott átvezetendő körút terve is elfogadhatatlan, mint ahogy (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) az árpádföldieknek és a csömörieknek is az a nyomvonal, amit eredetileg terveztek. Ezért nem tudom elfogadni.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť