DR. SZABÓ LAJOS MÁTYÁS

Full text search

DR. SZABÓ LAJOS MÁTYÁS
DR. SZABÓ LAJOS MÁTYÁS (MSZP): Elnök asszony, köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Asszony! Örömmel hallom azt a jó hírt, miszerint a tárgyalások - legalábbis az ÁPV Rt. szintjén - sikerre vezettek.
Megismételném: Vancsik Zoltánnal együtt úgy látjuk, hogy nagyon fontos az, és a megindult fejlődés és a jövőbeni talpon maradás garanciája, hogy stabil, végleges tulajdonosi háttere legyen az Ikarusz Járműgyártó Rt.-nek. Én az elmúlt lassan másfél év tapasztalataiból arra nézve is le merek vonni következtetést, hogy az önök által javaslatba hozott MT Liz Kft. tulajdonosai képesek lesznek a biztos jövő elérésére az Ikarusz székesfehérvári, mátyásföldi és más üzemeiben egyaránt.
E helyről tisztelettel arra kérném miniszter asszonyt, hogy a kormány soron következő döntésében ezt az ÁPV Rt.-döntést keményen védeni szíveskedjék. Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Szórványos taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť