ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)

Full text search

ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)
ELNÖK (dr. Wekler Ferenc): Aki az imént ismertetett javaslattal egyetért, kérem, kézfelemeléssel jelezze. (Szavazás.)
Megállapítom, hogy a jelenlévők többsége a szakaszolásra tett indítványt elfogadja.
Megnyitom a részletes vita első szakaszát az ajánlás 1., 2., 3., 8. és 78. pontjai alapján. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok. A részletes vita e szakaszát lezárom.
Megnyitom a második vitaszakaszt az ajánlás 4., 5., 6. és 7. pontjai szerint. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok. A részletes vita e szakaszát lezárom.
Megnyitom a harmadik vitaszakaszt a 9-22. és 79., valamint a 85. pont alapján. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok. A részletes vita e szakaszát lezárom.
Megnyitom az utolsó vitaszakaszt az ajánlás 23-77., és 80-84. pontjai szerint. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel felszólaló képviselő nem jelentkezett, a részletes vita e szakaszát és a részletes vita egészét lezárom.
Megkérdezném Stumpf miniszter urat, hogy most vagy később kíván-e az elhangzottakra reagálni, de nincs itt. Feltehetően később kíván válaszolni. A módosító javaslatokról jövő heti ülésünkön határozunk.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť