KISS ANDOR

Full text search

KISS ANDOR
KISS ANDOR (MIÉP): Tisztelt Miniszter Úr! Köszönöm a válaszát. Egy dologban egyet kell értenem önnel: valóban nem biztos, hogy az ellenőrzés szigorítása a legfontosabb eszköz, hanem a munkavédelmi morál helyzetének javítása. Ezt viszont csak felvilágosítással - bizonyos mértékben talán kampánymunkákkal - lehetne elérni.
Van azonban egy másik sajnálatos dolog is: a megrendelők, beruházók oldaláról a vállalkozók árait olyan mértékben leszoríttatják - gyakran a multinacionális nagyvállalatok diktálnak a piacon -, hogy a magyar vállalkozóknak valóban nincs más választásuk, mint hogy a költségszámításukból elsőrendűen töröljék a munkavédelemre költendő pénzeket.
Talán ezen az oldalon kellene átfogóbb intézkedéstervet hozni. Nyugat-Európában vannak minimálisan vagy maximálisan meghatározott árak - ebben kellene talán egyezségre jutni a különböző munkaadói szövetségekkel. Köszönöm szépen. (Taps a MIÉP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť