ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 1999. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat újból megnyitott részletes vitája. Az előterjesztést T/325. számon, a költségvetési bizottság tájékoztatóját pedig T/325/643. számon kapták kézhez. (Több képviselő elhagyja a termet. - Zaj. - Emeltebb hangon:) Tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy a költségvetési törvényjavaslat újból megnyitott részletes vitájára a szokásos módon, tehát nem időkeretben kerül sor.
Tisztelt Országgyűlés! A képviselők a hétvégi futárpostával kézhez kapták a költségvetési bizottság tájékoztatóját, valamint annak helyesbítését. Megkérdezem a költségvetési bizottságot, hogy kíván-e a tájékoztatóval és annak helyesbítésével kapcsolatban előadót állítani. (Senki sem jelentkezik.) Nem kíván előadót állítani.
Tisztelt Országgyűlés! A részletes vita szakaszolására a törvényjavaslat tájékoztatóban is kiadott szerkezeti rendjének megfelelően terjesztem elő javaslatomat, és kezdeményezem a Házszabály 105. § (4) bekezdésére figyelemmel egyes rendelkezések összekapcsolását.
Felkérem Szabó Erika jegyző asszonyt, hogy ismertesse a vita javasolt szerkezeti rendjét.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť