DR. KÓRÓDI MÁRIA

Full text search

DR. KÓRÓDI MÁRIA
DR. KÓRÓDI MÁRIA (SZDSZ): Államtitkár Úr! A szervezett bűnözés elleni törvényjavaslat általános vitájában egy fideszes képviselő negatív példaként tett említést Kiskunhalas rendőrkapitányságáról.
(14.10)
Akik nem ismerősek Halason, azt hihették, hogy a példa a távoli múltból való. Később derült csak ki, hogy a képviselő olyat állított a még hivatalban lévő rendőrkapitányról, amely vádak alól már régen - még a mostani belügyminiszter rendőr-főkapitánysága idején - a bíróság és a rendőrség tisztázta a kiskunhalasi rendőrkapitányt. Nem feladatom az ilyen felszólalások minősítése. De mert a felszólalás és az elmozdítás időben nagyon közel esett egymáshoz, szeretném még egyszer megkérdezni:
Hogyan lehet elhitetni az emberekkel, hogy itt tényleg szakmai elmozdítás történt? Hogyan lehet a jövőben együttműködni a megyei rendőrkapitányságnak az önkormányzatokkal? Hogyan lehet Kiskunhalason és környékén helyreállítani az emberek biztonságérzetét?
Erre kérem a válaszát. (Taps az MSZP és az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť