KELLER LÁSZLÓ

Full text search

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen, elnök asszony. Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! Valóban, elnézést kérek, nem adórendőrségről van szó, hanem magánrendőrségről, amelyet Simicska úr fog vezetni. (Közbeszólások a Fidesz részéről: Jaj!) Amikor megítéli azt, hogy milyen költségvetési terhet okozott Simicska Lajos a magyar költségvetésnek, akkor arra kérem önt, hogy ne Simicska Lajos jövőjéből, hanem a múltjából induljon ki.
Az én válaszom egyébként a kérdésemre az, hogy ne legyen olyan adórendőrfőnök vagy olyan APEH-főnök, aki egy fillér kárt is okozott a magyar költségvetésnek, ne legyen olyan APEH-igazgató és APEH-vezető. Megítélésem szerint különös felelősség terheli a kormányt, amikor nyomozati jogkört ad az APEH-nek; abban terheli különös felelősség, hogy pártkatonát ilyen tisztségre nem célszerű, aggályos kinevezni. (Taps az MSZP és az SZDSZ soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť