DR. JÁRAI ZSIGMOND

Full text search

DR. JÁRAI ZSIGMOND
DR. JÁRAI ZSIGMOND pénzügyminiszter: Igenis, köszönöm szépen. Két kérdés: a szemétért elnézést kérek, de abban a pillanatban nem jutott eszembe jobb szó a Postabank portfoliójára vonatkozóan - lehet, hogy lehetett volna találni jobbat is. (Zaj.)
A másik a konkrét ügy: én nem vizsgáltattam ki azt, amit ön az újságban olvasott; ha kéri, akkor nagyon szívesen megteszem ezt. Én azt olvastam az újságban, hogy a rendőrség bűncselekmény hiányában lezárta a nyomozást. Amennyire ismerem a magyar jogrendet, lezárt nyomozások felújítását nem szokás kezdeményezni (Moraj az MSZP padsoraiban.), de ha ön úgy gondolja, hogy nem megfelelően zárta le az ügyészség, akkor tudomásom szerint a rendőrség által lezárt nyomozással kapcsolatban az ügyészséghez kell fordulni. Gondolom, az ügyészség rendelkezésre áll.
Köszönöm szépen. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť