DR. KELEMEN ANDRÁS

Full text search

DR. KELEMEN ANDRÁS
DR. KELEMEN ANDRÁS (MDF): Köszönöm a szót, elnök úr. Egész egyszerűen és minden jogi nyelvezet használata nélkül arra szeretném felhívni a vitát figyelők figyelmét, hogy igaz, hogy többségi szavazattal döntünk, tehát tulajdonképpen minden döntés meghozható, ennek az időigénye azonban így nehezen becsülhető meg előre.
Emlékeztetek egy nagyon egyszerű esetre. Nem olyan régen történt az Országgyűlésben, amikor a boszniai műszaki alakulatunkat kívántuk néhány fegyverrel ellátni. Ennek a lépésnek a megtörténte több bizottsági és ismételt plenáris tárgyalást igényelt, és több hetet csúszott. Attól tartok, hogy ezzel emberi életeket is veszélyeztethetünk adott esetben, ugyanakkor a továbbiakban ez rendkívül megnehezítené az együttműködést a szövetségeseinkkel, és könnyen megbízhatatlan szövetségessé válhatnánk. Ennek megfontolását kérem tisztelettel. (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Rossz a memóriád! - Az elnök csenget.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť