MOLNÁR RÓBERT

Full text search

MOLNÁR RÓBERT
MOLNÁR RÓBERT (FKGP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! Köszönöm az ön kimerítő válaszát, erre a válaszra vártam én is. Ugyanis azt hiszem, mindannyian egyetértünk azzal, hogy a mai magyar gazdaságban minden egyes apró mozzanatra nagy figyelmet kell fordítani, amely segíti az embereket abban, hogy jobb életkörülményeket teremtsenek maguknak és a családjaik számára, illetve fokozott hangsúlyt kell fektetnünk az oktatásra is, az oktatás színvonalára.
Úgy gondolom, hogy a vezetékes távközlési piac, illetve a telefonhelyzet nagyban befolyásolja mindennapi életünket, mert ha olcsóbban tudunk telefonálni, több szolgáltató van a piacon, akkor bizonyára az árakban is egy verseny fog kialakulni, amely nemcsak különböző lobbyérdekeket fog szolgálni, illetve nem szolgál lobbyérdekeket, hanem annak elősegítését fogja szolgálni, hogy itt Magyarországon érdemes legyen mindenkinek megteremteni azt a lehetőséget arra, hogy a működések, a gazdasági mechanizmus felfuttatása érdekében előremozdulás történjen ezekben a kérdésekben.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť