SZALAY GÁBOR

Full text search

SZALAY GÁBOR
SZALAY GÁBOR (SZDSZ): Tisztelt Államtitkár Úr! Ön az előzményeket, a dolog történetiségét igen pontosan felvázolta számunkra, csak épp a feltett kérdésre nem válaszolt. Pedig ön mondhatta volna azt például, hogy a költségvetési vita fejezeten belüli átcsoportosítást lehetővé tevő felvonása még ezután következik, és ön valóban kevésnek találja, önök, a kormányon, kevésnek találják ezt az összeget, majd fejezeten belül valamit átcsoportosítanak. De ön erről nem beszélt, ön tehát megfelelőnek, elegendőnek és méltányosnak találja a 30 ezer forintot.
Ön mondhatta volna azt, hogy ez az összeg nem növelhető ebben az évben, de az elkövetkezendő években még kipótoljuk, és 2000-ben vagy 2001-ben valamit hozzáteszünk. Ön csöpögtethetett volna valami reménységet azokba, akiket most önök így megaláznak. De ön nem tette, és ezzel is azt mondja, hogy ön szerint elegendő és méltányos a 30 ezer forint! Mondhatta volna azt is, hogy a károkozó idegen államokhoz fordulnak segítségért (Közbekiáltás: Úgy van!), de ön ezt sem mondta! Én ezért úgy gondolom, hogy az ön válasza elfogadhatatlan. (Közbeszólások a Fidesz padsoraiból: És az elmúlt négy év? Lesül a képedről a bőr! Hol voltál eddig? - Taps a kormánypárti képviselők padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť