KELLER LÁSZLÓ

Full text search

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! Azt az ügyrendi javaslatot szeretném tenni, hogy a tisztelt Ház kérje fel a kormányt arra, hogy az elfogadott adótörvények költségvetési kihatását legyen oly kedves legkésőbb holnap reggelig bemutatni a képviselők számára.
Szeretném emlékeztetni a tisztelt Házat arra, hogy múlt héten a zárószavazások után Göndör István képviselőtársam ügyrendi javaslatot tett ebben a tárgykörben. A miniszterelnök úr jelen volt az ülésen, hosszasan bólogatott, egyetértését adta ahhoz, hogy a kormány megtegye ezt a lépést. Sajnálatosan tapasztalhattuk, hogy elindult a költségvetési vita, és nem vagyunk birtokában az adótörvények költségvetési következményeinek. Tisztelettel kérem az államtitkár urat, hogy tegyenek eleget a miniszterelnök ígéretének.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť