KELLER LÁSZLÓ

Full text search

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Az ügyrendi javaslatom arra vonatkozik, hogy kérje fel az elnök úr a bizottsági előadókat arra, hogy csak és kizárólag a bizottsági ülésen elhangzottakról adjanak számot itt, a parlamentben.
Babák képviselő úr a költségvetési bizottság nevében kért és kapott szót. Tisztelettel jelzem a Háznak azt, hogy a költségvetési bizottság ülésén nem volt vita, nem szólaltak meg a kormánypárti képviselők, a Pénzügyminisztérium egy parlamenti titkára volt a kormány előterjesztője, és érdemi vita nem folyt. Most ezt így a parlament előtt megjeleníteni, ahogy ezt Babák képviselőtársam tette - és ez ma már sokadszor fordul elő, elnök úr -, tisztelettel szeretném kérni az elnök urat, szólítsa fel a bizottsági előadókat, hogy csak és kizárólag a bizottsági ülésen elhangzottakat vezessék elő a Házban!
Ez egyszerűen komolytalanná teszi a bizottsági munkát, ha meg sem szólaló képviselők arról beszélnek itt, a Ház előtt, hogy mit gondoltak, és mit nem vezettek elő a bizottsági ülésen. Elfogadhatatlan, és minősíti a költségvetési és a többi bizottság munkáját is! Kérném szépen az elnök urat, hogy eszerint szíveskedjék eljárni!
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť