KELLER LÁSZLÓ

Full text search

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Államtitkár Úr! Azt gondolom, nem meglepő, ha azt mondom, hogy nem lehet elfogadni ezt a választ.
Ami a határidőt illeti: ha hosszabb ideig tartott volna a törvény vitája, nagy valószínűséggel én sem két nap alatt kértem volna választ az APEH elnökétől. Való igaz, az APEH-hez küldött levelem első kérdése a szövegszerkesztés jóvoltából nem volt egyértelmű, de ha nem tekintünk el a további három kérdéstől - és az APEH elnöke nem tekintett el -, nem lehet kétségbe vonni, hogy érdeklődésem egyértelműen az APEH adóbeszedésével kapcsolatos tevékenységre irányult.
Minthogy az is egyértelmű számomra, hogy az APEH elnöke a közérdekű információnyújtást sajátos feltételhez kötötte. Ez persze nem példa nélküli az APEH elnöke esetében, akinek különleges jogszabály-értelmezését megismerhettük a korábbi időszakban. Gondoljunk csak vissza arra az intézkedésre, amelyet ő maga úgy minősített, hogy a gazdasági életben szokásos - igaz, nem törvényes.
(16.00)
Tisztelt Képviselőtársaim! Aki elfogadja a választ, az egyúttal biztatást ad az APEH elnökének a jogszabályellenes gyakorlat folytatására. Kérem tehát, ne fogadják el a válaszát az államtitkárnak! (Taps az MSZP és az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť