DR. BOGÁR LÁSZLÓ

Full text search

DR. BOGÁR LÁSZLÓ
DR. BOGÁR LÁSZLÓ, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára: Köszönöm a szót. Tisztelt Képviselő Úr! Azt gondolom, hogy a válaszomból ön is figyelemmel kísérhette, hogy nézetem szerint a labda - ha úgy tetszik - május 29-e óta a levegőben áll, amióta az ügyészség bűncselekmény hiányában megszüntette az eljárást.
Azt gondolom, hogy ide kellene valamilyen módon visszatérni. Természetesen a kormánynak közvetlen befolyása nincs erre a dologra, holott nagy valószínűséggel azt gondolom, hogy... - és itt egy kipontozott rész következik. Azt gondolom, ön is hozzá tudja tenni, hogy mire lehet itt gondolni. De azt gondolom, hogy feltétlenül ehhez a kritikus elágazási ponthoz illene visszatérni. Arról nem is beszélve, hogy ismerjük a polgári jogi eljárás keretében érvényesíthető lehetőségeket, és ismerjük a pontos átfutási idejét az ezekkel kapcsolatos jogos igények érvényesítésének.
Ezzel együtt is a kormány nevében azt tudom ígérni a képviselő úrnak, hogy a kormány a hatáskörében mind a két ügyben - tehát ami a büntetőügyet, illetve a polgári peres eljárásokat illeti - mindent meg fog tenni, és erről a képviselő urat tájékoztatni fogjuk.
Köszönöm. (Taps a MIÉP padsoraiban. - Szabó Lukács: Börtönbe a tolvajokkal! Börtönbe velük!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť