CSABAI LÁSZLÓNÉ

Full text search

CSABAI LÁSZLÓNÉ
CSABAI LÁSZLÓNÉ (MSZP): Tisztelt Képviselő Hölgyek és Urak! Tisztelt Homoki Úr! Én még mindig abban bízom ebben a parlamentben, hogy tárgyszerű vita folyik, és mindig elég idealista vagyok ahhoz, hogy azt higgyem, amikor valaki hozzászól, akkor az ő hozzászólására a témában fog reagálás történni. Számomra érthetetlen, hogy egy önkormányzati témakört felölelő hozzászólásra hogyan szólt Homoki úr. Az önkormányzatok nevében pedig szeretném kikérni azt, hogy szarka típusú pénztárosok voltak, mert azt gondolom, ön sem gondolja ezt komolyan.
Megjegyzésként szeretnék még egyet hozzátenni: valószínű, hogy ön nem dolgozott az önkormányzatokban; nekem most már 12 éve van szerencsém önkormányzati munkát végezni, az utolsó nyolc évben pedig részt vettem az érdekegyeztetésekben, és megmondom őszintén, egyetlen évben nem fordult elő, hogy szeptember végére az érdekegyeztetés ne történt volna meg - 1994-ben sem, de '91-ben sem, az Antall-kormány idején! Ez az első év az, amikor úgy tárgyaljuk az önkormányzatok és az ország költségvetését, hogy az önkormányzati érdekképviseletek egy héttel az általános vita előtt kapták meg az anyagot és alakíthattak ki véleményt.
És még egy megjegyzés: szívesen hívom önt is és valamennyi kormánypárti képviselőt egy olyan számításra, amikor ki kell számítani, hogy 6 százalékos normatívaemelésből hogyan lehet 17 vagy 16 százalékos pedagógusbért csinálni. Szívesen veszek minden olyan szakmai tanácsot, amikor önök ezt be tudják bizonyítani. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť