DR. LATORCAI JÁNOS

Full text search

DR. LATORCAI JÁNOS
DR. LATORCAI JÁNOS (Fidesz): Köszönöm, elnök asszony. Tisztelt Keller Képviselő Úr! Úgy gondolom, hogy ha az 1,3 milliót beszorozza 0,66-tal, vagy az 1 milliót beszorozza 0,75-tel, akkor megkapja a szakszerű választ arra, hogyan nőhetett egy fogyó bázison belül a működőképes vállalkozások száma. Azt hiszem, nincs ezen a téren köztünk ellentmondás, de az 1,3 milliónak a 66 százaléka 1994-ben több, mint az 1 milliónak a 75 százaléka, tisztelt képviselőtársaim, mindaddig, amíg elfogadjuk, hogy az 1 nagyobb, mint a 0.
Gál Zoltán képviselő úr számára pedig az a válaszom, hogy én elsősorban az elmúlt négy év kis- és középvállalkozás-politikáját bíráltam, hiszen úgy gondolom, annak következtében jöttek létre ezek az adatok a magyar társadalomban, és került olyan helyzetbe a magyar kis- és középvállalkozás, amelynek most, 1998-ban szükséges a hóna alá nyúlni. (Taps a kormánypárti képviselők padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť