DR. WEKLER FERENC

Full text search

DR. WEKLER FERENC
DR. WEKLER FERENC (SZDSZ): Elnök Asszony! Kedves Képviselőtársaim! Azt gondolom, dunaújvárosi képviselőtársam pontosan engem igazolt azzal, hogy arról beszélt, hogy a városnak kezességet kell vállalnia. Én meg arról beszéltem, nem lenne szabad engedni, hogy egyedül az önkormányzatok vállaljanak kezességet akkor, amikor vegyes finanszírozású a kórházak fenntartása. Egyetlen számot szeretnék elmondani ahhoz kapcsolódóan, ami itt elhangzott, mivel vita van az egészségügyi, az oktatási és egyéb ágazatokhoz kapcsolódóan.
Az a pedagógusbér-emelés, amelyről a költségvetés beszél, és amely majd a közalkalmazotti törvényben fog megjelenni információim szerint, Miskolc városában 650 millió forint pluszterhet ró a városra, mert a költségvetés csak kétharmad részben biztosítja ennek a fedezetét.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP és az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť