KOVÁCS KÁLMÁN

Full text search

KOVÁCS KÁLMÁN
KOVÁCS KÁLMÁN (SZDSZ): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Úr! Az előbb elhangzottakra két reagálást szeretnék tenni; az egyik egy kérdés lesz.
A reakció: valóban, 1,3 millió kisvállalkozás volt, de ön is tudja, hogy a számok mögött az interpretáció, ennek az értelmezése is fontos, és jellemző arra a kormányra, amely ezt a számot létrehozta, hiszen ebben az országban több tízezren élnek, akik az 500 ezer forintos vállalkozásiigazolvány-kiváltási akcióra emlékeznek, ami ugyanúgy pénzszórás volt, mint később az E-hitel, és ugyanúgy működésképtelen, a saját egyszerű újratermelésükre alkalmatlan kényszervállalkozásokat hozott létre. Ez gazdaságilag is szakszerűtlen, amit ön mondott.
A második: mint volt főpolgármester-jelöltet kérdezem, nem mint Esztergom környéki választókörzeti képviselőt, hogy a fővárosi választási kampányban tett ígéretek hol vannak ebből a kormányprogramból, és ön mint volt fővárosi főpolgármester-jelölt, úgy látja-e, hogy támogatni tudja ezt a programot, akkor is, ha gyakorlatilag egyetlen jelentős ígérete sem szerepel ebben a kormányprogramban.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki képviselők padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť