DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Full text search

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Gidai Erzsébet képviselő asszony hozzászólásának két elemére szeretnék csak nagyon röviden reflektálni. Képviselő asszony azt mondta, hogy a nyugdíjreformhoz nem készültek hatásszámítások, nem voltak vizsgálatok. Nyilván lehet ezeket a vizsgálatokat minősíteni, de itt a Háznak és különösen az új képviselőknek szeretném azt elmondani, hogy igen részletes vizsgálatok készültek, több kötetben. Az akkori kormány ezeket az akkori parlamenti képviselők rendelkezésére bocsátotta, ide értve az egyéni életpálya-számításokat is, úgyhogy az nem felel meg a valóságnak, hogy nem készültek hatásszámítások. Természetesen lehet vitatkozni azon, hogy ezek a hatásszámítások milyen értékűek.
A másik megjegyzésem az, hogy mint budapesti területi listán megválasztott képviselő, hadd mondjam el: a fővárosi önkormányzat kórházainak privatizációja nincs napirenden. Semmiféle átfogó kórház-privatizációs elképzelése a fővárosnak nincsen. A fővárost jelenleg kormányzó pártok programjaiban sem szerepel ilyen, úgyhogy azt kell mondanom, hogy ez rémhír, minden alapot nélkülöz.
Köszönöm. (Taps az MSZP és az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť