DR. GÉCZI JÓZSEF ALAJOS

Full text search

DR. GÉCZI JÓZSEF ALAJOS
DR. GÉCZI JÓZSEF ALAJOS (MSZP): Nekem csak itt a legvégén volna egy kérdésem az előterjesztőkhöz, de inkább talán a kormányhoz, mert nekem van egy gyanúm, hogy az előterjesztőkre érvényes az a krisztusi mondás, hogy "Uram, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, hogy mit cselekszenek!"
Két kérdésem lenne. A múltkor már beszéltünk róla, hogy meggyőződésem nekem is és nagyon sokaknak, hogy bár van kamaraellenes hangulat, de összességében a közép- és kisvállalkozóknak lesz rossz, ha végigviszik ezt a törvényt. Mutassák már ki ugyan - ez az egyik kérdésem -, hogy miért kedvező ez a magyar vállalkozói réteg többségének!
A másik pedig, volna egy kíváncsi kérdésem, de föl se merném tenni: milyen nemzetközi tőkés érdekeket szolgál az, ha most Magyarországon a köztestületi kamarákat így legyengítik? Vajon melyek azok a nemzetközi tőkés csoportok, amelyek nyomást gyakorolnak ebben az irányban? Van-e egyáltalán ilyen nyomásgyakorlás? Érzésem szerint itt furcsa találgatásokra lehetne alkalmat találni. (Szórványos taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť