BAUER TAMÁS

Full text search

BAUER TAMÁS
BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök asszony. Az igazat megvallva most egy ügyrendi jellegű észrevételt szeretnék nagyon halkan tenni. Nevezetesen azt az ügyrendi észrevételt, hogy az előterjesztő képviselője nincs jelen. Lehetséges persze, volt már rá példa az elmúlt nyolc év parlamenti életében, hogy különleges esetben, amikor a kormány illetékes tagja, az előterjesztő valamilyen halaszthatatlan ügyben akadályozva volt, akkor bejelentették az Országgyűlésben, hogy helyette a kormánynak egy másik tagja képviseli az előterjesztőt. Erre lehetőség van, de csak akkor, ha valami halaszthatatlan hivatali elfoglaltság akadályozza az illetékes minisztériumot abban, hogy jelen legyen.
Nem gondolom, hogy este háromnegyed 9-kor ez a halaszthatatlan elfoglaltság valami más lenne, mint az, hogy késő este van, és mindenki feltételezte, hogy ez a részletes vita igazán nem fog sokáig tartani, ezért nem érdemes az Egészségügyi Minisztériumnak külön képviseltetnie magát. Azt gondolom, hogy ez nem helyes.
De ha mégis így van, akkor kérem, jelezze a kormány részéről valaki, hogy ilyen helyettesítés történt. Legalább ennyit tegyenek meg az Országgyűlés tekintélye érdekében. Köszönöm szépen. (Taps az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť