DR. NAGY SÁNDOR

Full text search

DR. NAGY SÁNDOR
DR. NAGY SÁNDOR (MSZP): Köszönöm szépen. Nagyon rövid leszek: osztom Bauer Tamás képviselő úr megjegyzését.
Valóban lehetőség van arra, hogy különleges esetekben ilyen helyettesítés történjen. Az azonban nem véletlen, hogy a Házszabály és minden ehhez kapcsolódó írott és nem írott szokásjog is úgy rendelkezik, hogy azért van miniszter és azért van politikai államtitkár, hogy ha valóban halaszthatatlan elfoglaltság van, akkor legalább az egyikük itt tudjon lenni. Mivel nem közömbös témákról, tehát nem rutinügyről, hanem fontos törvényekről, törvénytervezetekről van szó, ezért az előterjesztő talán megtisztelhette volna a Házat.
Azért is mondom el ezt ráadásul, mert amikor előfordult az, hogy bizonyos szavazási eljárásokkal kapcsolatban minket különféle minősítő jelzőkkel illettek, akkor sem láthatták a televíziónézők - a rádióhallgatókhoz fordult annak idején Szájer József -, hogy kik is ülnek itt a Házban. Bizony meg kell jegyezzem, hogy a kormány és a kormánypártok részéről is teljes érdektelenség kíséri ezt a vitát.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP és az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť