SZABÓ LUKÁCS

Full text search

SZABÓ LUKÁCS
SZABÓ LUKÁCS (MIÉP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Pénzügyminiszter Úr! Csurka István ma reggeli napirend előtti felszólalásából is meggyőződhettünk arról, hogy immár hosszú idő óta egy jól behatárolható pénzügyi bűnbanda garázdálkodik büntetlenül Magyarországon. Ennek csak egy halvány kis ékköve az a mindössze 10 000 millió forint, amely a Reállízing- kötvények keretében lett kicsalva a magyar lakosságtól. Ezeknek a bűnöknek a közös jellemzője az, hogy nemcsak azok a kárvallottak, akik elszenvedték közvetlenül a kárt, hanem mind a 10 millió magyar ember, mert az adófizetők pénzén keresztül ha feltőkésítenek egy bankot, valamennyien fizetjük a kárt, miközben büntetlenül egyes emberek a pénzt elrakják.
A kérdésem az, hogy mikor, ki és mennyi pénzt fog kifizetni annak a több tízezer embernek, akik a jóhiszeműségüknél fogva rászedhetők voltak arra, hogy Reállízing-kötvényt vásároljanak.
Köszönöm szépen és várom a válaszát. (Taps a MIÉP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť