DR. AVARKESZI DEZSŐ

Full text search

DR. AVARKESZI DEZSŐ
DR. AVARKESZI DEZSŐ (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. A mai vitában többek csodafegyverként hozták elő, nem a T-34-et, hanem a MÚOSZ sajtóetikai kódexét. Én többször elolvastam az idézett szöveget, abban egy szó nincs véleményről, egy szó nincs benne! Tessék, kérem, elolvasni! Sőt a helyreigazítás intézményét emlegeti, tehát teljesen nyilvánvaló számomra - és szerintem minden jogász számára az kell legyen -, hogy itt egész másról van szó, nyilván tényekről van szó, különben fel sem merülhetne a helyreigazítás.
De ha már a “T-34” szóba került, és többen kifogásolták, hogy egyesek ezt megemlítik és tankhoz hasonlítják, szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy '94-ben, amikor az előző kormány benyújtott néhány törvényjavaslatot az önkormányzati rendszerrel kapcsolatban, az egyik törvényjavaslat a T/34. számot viselte, és akkor pont egy fideszes képviselő, Tirts Tamás hozta elő ezt a témát. Szerintem erre jobban illik.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť