HEGYI GYULA

Full text search

HEGYI GYULA
HEGYI GYULA (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Miniszterelnök Úr! Az, hogy mi történt a múltban, '90 és '94 között, '94 és '98 között, hogyan csökkent a nyugdíjak reálértéke, ez egy kérdés, amiről nyilván lehet vitatkozni. A legnagyobb csökkenés egyébként '90 és '94 között következett be (Dr. Medgyasszay László: Nem igaz! - Horn Gábor: Nem baj!), nem feltétlenül az MDF hibájából, hanem a rendszerváltozás gazdasági következményeképp.
Ön sajnos azonban szintén nem válaszolt arra a kérdésre - szerintem jogom van önt mint Magyarország miniszterelnökét megkérni arra, hogy nyíltan, egyszerűen, magyar ember módjára válaszoljon -, terveznek-e benyújtani egy olyan törvénymódosítást, amely 20 százalékról 13-14 százalékra csökkentené a nyugdíjemelés mértékét. Tervezik-e egy ilyen módosítás benyújtását vagy nem? Szerintem erre a kérdésre igennel vagy nemmel tud a miniszterelnök úr válaszolni. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP és az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť