SZABÓ LUKÁCS

Full text search

SZABÓ LUKÁCS
SZABÓ LUKÁCS (MIÉP): Tisztelt Miniszterelnök Úr! Valóban nem kevés, amit a kormány eddig tett, de belátható, hogy a megtermelt búzának 80 százalékát tárolásra alkalmatlan helyen kénytelenek tárolni a kistermelők - akiket a kormány is, de különösen a Kisgazdapárt, támogatni akar -, otthon kénytelenek tárolni csűrökben, garázsokban, pajtákban. Nyilvánvaló, hogy ez tarthatatlan állapot, miközben a közraktárak, például Békés megyében, egyetlenegy szem búzát sem vásároltak fel különböző okok miatt.
Nem véletlen az, hogy a bihari gazdák kérdésére - amit én idehoztam az elmúlt héten - olyan miniszteri válasz született, amit sajnos Biharban nem tudtak elfogadni. Most sem a bihari képviselő, Bánk Attila frakcióvezető úr exponálta magát a kérdés megoldásában, hanem egy dunántúli kisgazda képviselő, Barkóczy Gellért úr, mert nyilvánvaló: ez Bánk Attila számára kellemetlen lett volna. (Az elnök pohara megkocogtatásával jelzi, hogy letelt az időkeret.)
Azt kérem még befejezésül, higgyék el, hogy a MIÉP nem kormánypárti, nem is ellenzékpárti, hanem Magyarország-párti. Bízunk benne, hogy a kormány is az. (Taps a MIÉP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť